Ledning

Michael Derk VD

f. 1963, Värmdö.

Michael Derk är utbildad gymnasieekonom. Michael har drivit egen verksamhet inom fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling sedan 1989 med som mest ca 500.000 m2 i egen och extern förvaltning. Han har också arbetat inom Fabege-koncernen som verksamhetschef med ansvar för koncernens verksamhetsstöd, miljö, energi och inköp. Michael har även arbetat med bygg och förvaltningsverksamhet i Baltikum med kontor i Riga under 4 år.

Michael Derk äger för närvarande ett fastighetsbestånd om cirka 30.000 m2 genom egna bolag.

Michael tar gärna chansen att uppleva Stockholms skärgård i båt med familjen eller åka bil längs slingrande sommarvägar. Sverige är fantastiskt att uppleva!

Michael Derk äger privat och genom bolag följande värdepapper utgivna av Bolaget:
2 940 531 799 B-aktier.

Håkan Brown CFO

f. 1966.

Håkan Brown har en civilekonomutbildning från Stockholms universitet. Han har arbetat internationellt i över 25 år och innehaft ledande positioner som Ekonomichef, CFO och Financial Director. Han har arbetat bl a för bolagen Synthes, GKN Driveline, Purcell Systems och Crane Currency.

Håkan arbetade flera somrar som hamnkapten på KSSS i Sandhamn samt var under ett antal år på åttiotalet militär fartygschef och navigationsinstruktör på kustartilleriet i Waxholm.

Sedan 2020 arbetar Håkan som CFO för Real Fastigheter AB.

Det du inte vet om Håkan är att han har bestigit Kilimanjaro, har dykcertifikat och var på nittiotalet en fruktad motståndare i kampsporten Taekwondo.

Håkan Brown äger privat följande värdepapper utgivna av Bolaget:
12 868 628 B-aktier.

Håkan Isaksson Fastighetschef

Håkan Isaksson är utbildad ingenjör på Erik Dahlbergsgymnasiet, Jönköping.

Med lång bakgrund och erfarenhet inom industrin på ett antal produktionsledande befattningar i koncernerna Continental AG och Trelleborg AB, och sedan 2012 med huvudinriktning på industrifastigheter, arbetar Håkan nu som fastighetschef inom Real Fastigheter AB.

Under perioden 2008-2015 arbetade Håkan Isaksson i eget bolag med strategiska projekt inom tillverkande industri. 

Håkan gillar att vistas i Stockholms skärgård samt att resa, ett återkommande resmål är Kroatien.

Håkan Isaksson äger privat och genom bolag följande värdepapper utgivna av Bolaget:
348 266 392 B-aktier.

Fredrik Högbom IR- och Marknadsansvarig

f. 1960, Gällö.

Fredrik Högbom har en officersutbildning från svenska armén. Han har arbetat som försäljningschef inom koncernen Persson Invest AB i Norge och har under många år arbetat som försäljnings- och marknadschef i KG Knutssonkoncernen. Dessutom har han varit verksam inom upplevelseturismen i Jämtland, främst vintertid.

I dag driver han eget bolag inom affärs- och fastighetsutveckling samt ansvarar för IR/marknad inom Real fastigheter.

Fredrik missar sällan en stund i den vedeldade bastun på fredagar, är en hejare på alpint och gillar att jaga med familjens taxar.

Fredrik Högbom äger privat och genom bolag följande värdepapper utgivna av Bolaget:
638 001 365 B-aktier.